Tikki Beetle – Veganske vinterstøvler – Blå

Fra: 499,00 kr.

Tikki Beetle – Veganske vinterstøvler – Blå

Varm og vegansk
Vægter du bevægelighed og fleksibilitet rigtig højt – også om vinteren? Og er du til veganske materialer? Så se med her.
Disse barfodsstøvler fra Tikki er nogle af de blødeste vinterstøvler på barfods-markedet. Det kan de blandt andet opnå, fordi de ikke har en stiv TEX-membran, men i stedet er lavet af vegansk, syntetisk skind, som er vandafvisende i sig selv. Støvlerne er altså ikke definitivt vandtætte, men kan holde til en del hvis de imprægneres ordentligt. De er således, for nogle børn, et bedre valg end helt vandtætte, men stivere vinterstøvler.

Varme og vamsede
Indvendigt er støvlerne godt forede med 100% økologisk bomuldsplys. Det giver ikke bare god isolation mod kulde, men sørger også for at fødderne bliver tempereret og ikke sveder. Fødderne kan meget bedre ånde i disse støvler end mange andre vinterstøvler, fordi de ikke har membran. Svedige fødder bliver nemlig også hurtigt kolde.

Superfleksible og skridsikre
Sålerne på disse støvler er Tikkis nyeste såler, som har endnu bedre skridsikre egenskaber og er superfleksibel. Kun 3 mm tyk! Tikki såler er virkelig bløde, men slidstærke og giver også god beskyttelse på skosnuderne.