Sandal m/velcro – Kammmolch Cranberry “Wide” – BLifestyle

329,40 kr.

Sandal m/velcro – Kammmolch Cranberry “Wide” – BLifestyle

bLifestyle Kammmolch sandaler i farven Cranberry

Det nye og ultra kvalitetsbevidste mærke, bLifestyle, lancerer her deres allerførste sandal – Kammmolch! Her ses den i en praktisk, men farverig udgave, som måske især de små piger vil elske.

bLifestyle er synonymt med bæredygtige og kemifrie materialer, som deres forudgående vintersæson-modeller også har bevist står prøven i holdbarhed virkelig godt. Det er utroligt robuste modeller, med slidstærke naturgummi og kork såler, samt kromfrit, vegetabilsk garvet læder, og økologisk tekstil. Deres unikke kombination af netop læder og tekstil er specielt designet med henblik på at kombinere maksimal holdbarhed med maksimal bevægelighed.

I denne barfodssandal er der tilføjet praktiske ventilationsområder, så sommeren ikke byder på svedige og indelukkede børnefødder. Samtidig er snuden lidt mere lukket, hvilket yder beskyttelse for små, bløde tæer under vilde eventyr. Det kan også være glædeligt for de børn som virkelig ikke er fans af sten og sand i sandalerne!

Barfodssandalen fra bLifestyle er rummelig, med god plads til fødder i den smalle til normal bredde ende af skalaen. Ligeledes er der plads til både lav, normal og lidt højere vrist, med gode justeringsmuligheder i kraft af velcroremmene. BLifestyle’s egen størrelsesguide:

Passer på modellerne Raccoon, Loris, Pangolian og Skink.

Længde x bredde på indersålen.

Str. 20: 13,6 x 5,4 cm
Str. 21: 14,3 x 5,6 cm
Str. 22: 15 x 5,8 cm
Str. 23: 15,6 x 6,0 cm
Str. 24: 16,2 x 6,2 cm
Str. 25: 17 x 6,4 cm
Str. 26: 17,7 x 6,6 cm
Str. 27: 18,3 x 6,8 cm
Str. 28: 18,8 x 7,0 cm
Str. 29: 19,6 x 7,2 cm
Str. 30: 20,3 x 7,4 cm

Er du fortsat i tvivl?

Se på størrelsesguiden nedenfor eller send os en mail. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og den rigtige model til dit barn.

Psst… husk du har altid gratis retur på alle bestilligner med sko! På den måde kan du prøve i ro og mag derhjemme, finde den rigtige og send resten retur <3