Overgangssko – Raccoon Skovgrøn – BLifestyle

357,00 kr.

Overgangssko – Raccoon Skovgrøn – BLifestyle

Skovgrøn overgangssko fra bLifestyle

De her flotte overgangssko er lige til at få helt forårskuller af! Man kan kun blive glad i låget af den frodige, skovgrønne farve, og disse sko sørger for at også de små fusser kan mærke foråret.

Praktiske, robuste og alligevel fleksible og frihedselskende barfodssko, får man i disse skønheder. Det vegetabilsk garvede læder holder smidigt på form og fod under selv den vildeste leg, mens de strategisk placerede tekstilfelter af olieret, økologisk bomuld yder maksimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet. De to materialer giver tilsammen en virkelig formbar og holdbar sko, som også er let at vedligeholde.

Ægte barfodssko

Principperne tro, er skoene helt uden stive restriktioner og unødig støtte, ligesom der heller ikke er højdeforskel i sålen. De er slidstærke, men fleksible. Tynde, men komfortable og der er masser af plads til at sprede tæerne og bevæge hele foden, for at aktivere balancen korrekt.
Skoene kan justeres til de fleste fødders bredde og vrist, dog ikke til meget bredde fødder eller meget høj vrist. Se størrelsesguide nedenfor.