Overgangssko – Raccoon Grå – BLifestyle

357,00 kr.

Overgangssko – Raccoon Grå – BLifestyle

Praktisk hurtigløber til hverdagsbrug

Går du efter et neutralt og stilsikkert valg til hverdagen, hvor slid og skidt godt må kunne ses minimalt, og de lumske overgange i vejret ikke skal komme i vejen for legen, så skal du have disse sko i kurven.

Kompromisløs kvalitet og komfort
Praktiske, robuste og alligevel fleksible og frihedselskende barfodssko, får man i disse bløde, hurtigløbere. De yder god beskyttelse uden restriktioner. Det vegetabilsk garvede læder holder smidigt på form og fod under selv den vildeste leg, mens de strategisk placerede tekstilfelter af olieret, økologisk bomuld yder maksimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet. De to materialer giver tilsammen en virkelig formbar og holdbar sko, som også er let at vedligeholde.

Principperne tro, er skoene helt uden stive restriktioner og unødig støtte, ligesom der heller ikke er højdeforskel i sålen. De er slidstærke, men fleksible. Tynde, men komfortable og der er masser af plads til at sprede tæerne og bevæge hele foden, for at aktivere balancen korrekt.

Skoene kan justeres til de fleste fødders bredde og vrist, dog ikke til meget bredde fødder eller meget høj vrist. Se størrelsesguide nedenfor.