Overgangssko m/velcro – “Skink” Grå – BLifestyle

595,00 kr.

Overgangssko m/velcro – “Skink” Grå – BLifestyle


Granitgrå all rounder

Skal man have en overgangssko til lidt af hvert, så kan denne all round sneaker altså noget. Stilren og praktisk granitgrå farve, som går til det hele, og et design som gør den alsidig nok til hverdagsbrug i vores omskiftelige overgangsvejr.

Dette er en bæredygtig barfodssko, som tilmed giver bæredygtige fødder – som står stærkt resten af livet!
Materialerne er af ypperste, tyske kvalitet. Læderet er bio-læder, som er vegetabilsk garvet uden tungmetaller eller andet skidt kemi. Det er blødt som en drøm indvendigt i skoen, og udenpå er det hårdført, men smidigt. De indsatte felter af tekstil består af økologisk bomuld, som arbejder sammen med det robuste læder, om at skabe en bevægelig, men hårdfør sko.

Til fart og fest
Denne klassiske, neutrale sko er perfekt til både hverdag og fest, den passer fint til både jeans og det mere formelle.
Dit barn vil elske friheden ved disse sko. Både i og med at de er lette selv at få af og på, men også at fødderne føles så fri når de er på. Her er intet der hæmmer eller svækker de letpåvirkelige fødder, og der er alle muligheder for fri og sund bevægelse.
Den tynde sål er super fleksibel, og gør kun dét den skal; nemlig at beskytte fødderne, men ikke fratage dem følingen med underlaget.

Skoene her er til den store side i størrelse længdemæssigt, og passer til de fleste fødder fra smal til let bred. De justeres nemt med velcroremmene.