Barfodsgummistøvle – Bundgaard Charly High – Green Water

Fra: 279,20 kr.

Barfodsgummistøvle - Bundgaard Charly High - Green Water
Barfodsgummistøvle – Bundgaard Charly High – Green Water

OBS: Denne vare er en PREORDER. Ved bestilling af en preorder, trækkes pengene idet du har bestilt skoene.

Kære kunde,
Vi beder dig være opmærksom på at pengene trækkes med det samme, når du bestiller en preorder vare.
Desværre er det ikke muligt at bestille mere end en preorder i hver ordre, så hvis du ønsker at bestille mere end en preorder, lægger du bare flere bestillinger. Preorders bliver sendt i takt med at de kommer på lager. Returretten på 14 dage begynder, som altid, fra den dag man modtager sin ordre. Vi beder jer om at være opmærksomme på at få sendt varen retur inden fristen er gået, så en anden kan få glæden af den 🙂

Siden vi oplevede mange forsinkelser fra leverandørerne til forrige sko-launch, sætter vi leveringsdatoerne med en rigtig god margin, og satser på at skoene er på hylderne længe før.

Barfodsgummistøvle fra Bundgaard

Langskaftet barfodsgummisstøvle fra Bundgaard. Gummistøvlen er virkelig blød, lækker og eftergivelig og giver masser af plads til selv brede fødder! Sålen er helt flad (zero heel) og er tynd og bøjelig på alle leder og kanter. Lige som de bare fødder kan lide det!

Læs mere om gummistøvlerne og se en størrelsestabel nedenfor.

OBS: hvis din Bundgaard gummistøvle kommer med en hård indersål, anbefaler vi at du tager denne ud for at opnå større fleksibilitet og bedre groundfeel.