Viser alle 11 resultater

Barfodsko til mænd

I denne kategori med barfodssko til mænd finder du barfodssko der naturligvis er varme og tørre og som kan holde fødderne lune hele vinteren. Men du kan ud over dette, være helt sikker på at, at vores vinterstøvler er nøje udvalgte fra de bedste kvalitets mærker, hvis produkter alle lever op til alle de krav der stilles til barfodsvinterstøvler.

De barfodssko og støvler du finder herinde har ingen hæl, ingen tåspring, ingen fast hælkappe, ingen svangstøtte, ingen spidse snuder, ingen affjedring og altså heller ingen støddæmpning. De er nemlig alle 100% barfodsvinterstøvler!

Det de her barfodssko virkelig kan, er at de tillader at give plads til fødder og tær! De har alle de egenskaber der skal til, for at skabe sunde, stærke og frie fødder. Det vil sige, de eneste egenskaber dét kræver er, at skoene beskytter fødderne mod elementerne og intet andet. Ingen støtte eller formning, som giver svage eller forvredne fødder. Ingen vinkling af hælen, som giver skævheder i hele kroppen.

Barfodssko i denne kategori er designet til at holde fødderne lune og vinteren, tørre og fri for læsioner, og så ellers bare lade fødderne være fødder i fred som fødderne faktisk er skabt til 🙂