Viser 1–20 af 133 resultater

Barfodssko til børn

I denne kategori finder du barfodssko til børn samt barfodsstøvle, sandaler og gummistøvler fra nøje udvalgte mærker, hvis produkter alle lever op til principperne for barfodssko. Alle vores barfodssko til børn har været mærket og set på og vi vurdere først herefter hvilket sko vi ønsker at tage ind i shoppen.

De sko og støvler du finder herinde har ingen hæl, ingen tåspring, ingen fast hælkappe, ingen svangstøtte, ingen spidse snuder, ingen affjedring og ingen støddæmpning. Det er desuden meget vigtig for os at alle vores sko er fleksible, bøjelige og behagelige at have på. Det gælder alle barfodssko lige fra barfodssandaler til barfodsvinterstøvler, til barfodsgummistøvler og hjemmesko.

Men hvad kan barfodssko egentligt? Her har fødderne virkelig plads til at bevæge sig! Barfodssko har alle de egenskaber der skal til, for at skabe sunde, stærke, frie fødder. Det vil sige, de eneste egenskaber dét kræver er, at skoene beskytter fødderne mod elementerne og intet andet. Ingen støtte eller formning, som giver svage eller forvredne fødder. Ingen vinkling af hælen, som giver skævheder i hele kroppen.

Skoene og støvlerne i denne kategori er designet til at holde fødderne varme, tørre og fri for læsioner, og så ellers bare lade fødderne være fødder i fred med god plads til at udfolde sig!

-20%

Barfodsgummistøvler til alle aldre

Termogummistøvle Cirro – Bundgaard – Pink

359,20 kr.
-20%

Barfodsgummistøvler til alle aldre

Termogummistøvle Cirro – Bundgaard – Army

359,20 kr.
-20%

Barfodsgummistøvler til alle aldre

Termogummistøvle Cirro – Bundgaard – Navy

359,20 kr.
699,00 kr. Forventet levering: 15/12/2023
-20%
719,20 kr. Forventet levering: mindre ventetid