Generelle oplysninger

 • Firmanavn: Feel the Feet
 • Organisationsform: Webshop
 • CVR-nr: 41717726
 • Adresse (Lager og returnering af returvarer)
 • Feel the Feet
 • Heeringvej 25
 • 4690 Haslev
 • Danmark
 • E-mailadresse: kontakt@feelthefeet.dk

Betaling

Feel the Feet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Anyday og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Bestillingsvarer trækkes ved køb, ikke afsendelse.

Alle beløb er i DKK og inkl. moms.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Feel the Feet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Leveringstid 1-2 hverdage i DK. Vi leverer på alle hverdage. Der kan forventes længere leveringstid ved kampagner, udsalg, mm. Særligt black friday! Der tages forbehold for udsolgte varer eller tastefejl ved kampagner og lign.

Særlige vilkår gælder iht. levering på ikke-brofaste øer. Levering til alle lande i Europa er muligt og koster. Modtagerland kan vælge ved kassen. Leveringstiden er her 3-5 hverdage.

Vi leverer dog verden over. Kontakt os blot på mail (kontakt@feelthefeet.dk) og hør nærmere om leveringsomkostninger og leveringsbetingelser for det pågældende land.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Der er 14 dages fortrydelsesret på bestillingsvarer, herefter frafalder fortrydelsesretten. De 14 dage starter den dato bestillingen er afgivet, herefter frafalder fortrydelsesretten.

Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returneres en pakke til os ved nægtet modtagelse, pålægges kunden fortsat fragtomkostningerne samt fragtselskabets gebyr for ikke-afhentede pakker. Dette modregnes købets værdi ved kreditering af ordren.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har modtaget dit køb. I alle ordrer du modtager fra os, findes en returlabel. Det koster 39 kr at benytte vores returlabel. De 39 kr fratrækkes det refunderede beløb. Du behøver ikke vedlægge ordreseddel, navn eller andet i pakken – blot den vare du vil returnere. Det er super let!
Varen skal altid returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Er der spor på varen efter håndtering, der gør at varen ved returneringen ikke ser ud som ny, da anses varen ligeledes som taget i brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du et beløb svarende til varen/varernes pris, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig og betaler din returfragt ved brug af den vedlagte returlabel i din pakke. Vi refunderer beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget pakken. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres med vores returlabel. Ønsker du ikke at bruge vores label, kan du selv betale for fragt og returnere til:

 • Feel the Feet
 • Heeringvej 25
 • 4690 Haslev
 • Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Får du pengene retur for dit køb, er det den pris du har givet for varen du får retur. Ikke nuværende pris – højere eller lavere.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til vores erhvervsadresse:

 • Feel the Feet
 • Heeringvej 25
 • 4690 Haslev
 • Danmark

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Feel the Feet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.feelthefeet.dk er Louise Aarestrup.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Feel the feet, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@feelthefeet.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på email: kontakt@feelthefeet.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 26.11.21.